Regiobank - De buurtzame bank

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Maak kennis met: Marjan Boere

Marjan Boere is niet zomaar onze adviseur in Reeuwijk; ze is een zeer gewaardeerde en actieve gemeenschapslid die veel betekent voor onze lokale gemeenschap. Haar betrokkenheid gaat verder dan alleen haar professionele rol als adviseur. Ze zet zich met hart en ziel in voor diverse initiatieven en activiteiten in Reeuwijk.

Een van de manieren waarop Marjan bijdraagt aan de lokale gemeenschap is door haar vrijwillige inzet bij de volleybalvereniging van Reeuwijk, VCR Reeuwijk. Ze is niet alleen lid, maar speelt ook een actieve rol binnen het bestuur van de vereniging. Daarnaast neemt ze de verantwoordelijkheid op zich voor de coaching van het team, waardoor ze een belangrijke bijdrage levert aan de sportieve ontwikkeling en het succes van VCR Reeuwijk.

Marjan Boere streeft ernaar om niet alleen als adviseur, maar ook als actief lid van de gemeenschap een positieve impact te hebben op Reeuwijk. Haar betrokkenheid bij lokale initiatieven en haar inzet voor VCR Reeuwijk weerspiegelen haar toewijding aan het bevorderen van een hechte en bloeiende gemeenschap waarin iedereen zich gewaardeerd en ondersteund voelt..

Interesse in onze projecten?

Ons team

Lokaal en betrokken advies bestaat nog steeds!

Nico van Leeuwen
Tiny Phielix
Marten Kamstra