Nieuws & Updates

Als startende zzp’er is het nu mogelijk om een hypotheek af te sluiten, ook al ben je nog geen drie jaar actief. De hypotheekmarkt heeft zich aangepast aan de behoeften van ondernemers

Klik hier voor meer informatie

Kom op 11 oktober van 13.30 tot 16:30 uur, naar van Leeuwnhoekstraat 19 (industrieterein Zoutman) voor een geweldige middag vol plezier. Kinderboekenschrijfster Vivian den Hollander zal verhalen voorlezen en er is een leuke quiz over held met je geld.

 

Klik hier voor meer informatie

407964050_1016032092899586_8353820422896465062_n

Wij zoeken een administratieve duizendpoot en een enthousiaste verzekeringsadviseur om ons team te versterken!

Of ben je een proactieve teamplayer met ervaring in de verzekeringsbranche?

Klik hier voor meer informatie

We ontwikkelen de RegioBank app continu. Deze week hebben we een aantal handige nieuwe mogelijkheden uitgerold. We vertellen er hier meer over.Waarschijnlijk heb je er al wel een of twee aanstaan op je
telefoon: widgets! Dit kan erg handig zijn als je snel bepaalde informatie of
functies van een app wilt gebruiken.

 

 

Klik hier voor meer informatie

Ik ben Suzanne Boere. In augustus 2020 heb ik mijn opleiding afgerond op de Nederlandse Kappersakademie. Na een aantal jaren in een salon te hebben gewerkt, ben ik op 1 maart 2023 gestart met mijn eigen kapsalon in Reeuwijk, SMT Haaratelier.

Klik hier voor meer informatie

Uit ons onderzoek naar het betaalgedrag van 1614 middelbare scholieren tussen de 11 en 17 jaar blijkt dat 1 op de 4 niet met zijn of haar ouders praat over de verschillende manieren van betalen. Toch geeft 76% van de jongeren aan dat ze weten waar ze op moeten letten om veilig te betalen.

Klik hier voor meer informatie

Zorgkanjers is gevestigd in Reeuwijk en wij detacherengediplomeerde, ervaren en betrokken medewerkers die een hart hebben voor de zorg. Het voordeel van detacheren is, dat de zorgprofessional in dienst is van Zorgkanjers. 

Klik hier voor meer informatie

Zakendoen begint bij RegioBank met een persoonlijk gesprek. Want ondernemers zijn er in alle soorten en maten. Of de ondernemer nu een eigen winkel heeft of bestuurder is van een vereniging. RegioBank helpt lokale ondernemers en bestuurders. Zakelijk financieren kan nu ook bij RegioBank.

Laatste kans om te profiteren! Ontvang tot €40,- cadeau bij het openen van onze betaalrekening!*

Geldig tot 22 december 2023.

Klik hier voor meer informatie