Vervoer

Of je nu de trotse eigenaar bent van een auto, motor, bromfiets, scooter of brommobiel, onze verzekering biedt jou de gemoedsrust die je nodig hebt op de weg. We begrijpen dat elke bestuurder unieke behoeften heeft, daarom bieden we verschillende dekkingsopties om aan jouw specifieke eisen te voldoen.

Als autobezitter in Nederland is het wettelijk verplicht om de WA dekking (Wettelijke Aansprakelijkheid) af te sluiten. Dit is de minimale dekking die je moet hebben. De WA dekking beschermt je tegen de financiële gevolgen van schade die jouw voertuig aan anderen en hun eigendommen veroorzaakt.

Kies je voor de WA Beperkt Casco dekking, dan voeg je een extra laag bescherming toe aan je verzekering. Deze dekking omvat twee belangrijke aspecten: schade aan anderen en schade aan je eigen voertuig als gevolg van diefstal, brand, ruitbreuk, storm, hagel en botsingen met dieren. Houd er rekening mee dat zelf veroorzaakte schade aan je eigen voertuig niet is gedekt.

Voor degenen die streven naar complete gemoedsrust, is er de Volledig Casco dekking, ook wel bekend als Allrisk. Deze uitgebreide dekking biedt vergoeding voor schade die jij hebt veroorzaakt aan anderen en aan je eigen voertuig, zelfs als het ongeval jouw schuld was. Dit is de meest complete dekking die we bieden.

Naast onze kerndekkingen, bieden we ook aanvullende opties
om je verzekering op maat te maken:


Ongevallen voor Inzittenden
In geval van overlijden of blijvende invaliditeit van jou als bestuurder of je medepassagiers, keert deze verzekering een vast bedrag uit om je financieel te ondersteunen.

Schade voor Inzittenden
Ongeacht wie schuldig is aan een ongeval, deze dekking vergoedt de daadwerkelijke materiële en letselschade aan jou en je passagiers. De schade wordt op een vergelijkbare manier vastgesteld als bij de WA-verzekering.

Bij onze Motorrijtuigen Verzekering staan we voor je klaar om je te helpen de juiste dekking te kiezen, zodat je met vertrouwen de weg op kunt gaan, wetende dat je optimaal beschermd bent. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je begeleiden naar de perfecte verzekering die past bij jouw behoeften en rijstijl.